Media

 

Bedrijfsfilm 2018
Conflicting demands is currently a great challenge in the feed industry. To stay relevant, close monitoring of policies and regulations is a must. In this video we show how we keep up with the developments in our sector.

 

 

 

Bedrijfsfilm 2014
Being ahead of the crowd and anticipating to the latest changes in laws and regulations are of great importance at E.F.S.-Holland. Further specialisation has made E.F.S. a valuable consultation partner for our contacts.
This short film will briefly explain what E.F.S. is all about and give the viewer a better insight into our company.

 

 

Artikel Molenaar

 

E.F.S.-Holland in de Molenaar
Met de ingebruikname van een eigen laboratorium en de uitbreiding van het portfolio groeit E.F.S.-Holland gestaag door. Met de VIV in het vooruitzicht is er een mooi moment om de recent toegevoegde producten te promoten. Over dit en meer is in het achtste nummer van 2018 van de Molenaar een artikel verschenen. Lees het artikel hier

 

 

E.F.S. op TV
Op zondag 5 oktober 2014 was E.F.S.-Holland te zien bij het business programma “Ondernemend Nederland”. De aflevering stond volledig in het teken van agricultuur. E.F.S.-Holland was benaderd om meer te vertellen over de veevoedersector en ontwikkelingen binnen deze sector.