RunderFitTM 2.0

RunderFitTM 2.0 is een uitgekiend mengsel van kruiden, gist en kleimineralen.

Praktijkervaring laat zien dat RunderFitTM 2.0 ondersteuning kan bieden met klauw problemen.

De werking van RunderFItTM 2.0 is gebaseerd op de bio-actieve stoffen (ook wel fytonutriënten of inhoudsstoffen) die aanwezig zijn in de geselecteerde planten. Deze inhoudsstoffen worden door de plant gesynthetiseerd als verdedigingsmechanisme tegen allerlei stressfactoren en om vraat door dieren tegen te gaan. Flavonoïden, bijvoorbeeld, controleren de groei van planten en beschermen ze tegen schimmels en virussen. De medicinale werking van de flavonoïden is dan ook afkomstig van hun vermogen om infecties te bestrijden, de immuniteit te verhogen, de bloedvaten te versterken en de bloedcirculatie te verbeteren. Andere belangrijke inhoudsstoffen in de RunderFitTM 2.0 zijn: bitterstoffen, slijmstoffen, looistoffen, etherische oliën, glycosiden en alkaloïden.
Elk plant bevat een groot aantal van deze inhoudsstoffen en het werkingsmechanisme van de RunderFitTM 2.0 is een combinatie van verschillende mechanismen

Uit onderzoek blijkt dat natuurlijke weerstand een causale relatie heeft met het optreden van mastitis, infectieuze klauwaandoeningen, fertiliteitproblemen en de effectiviteit van vaccinaties.

 

Voor aanvullende informatie: nutrition@efs-holland.nl

 

Claw treatment